To je to što me zanima!

Svatko se preda kad je ugleda: Ona je najseksi policajka Srbije

Kristinu Danilović prije dvije godine je upoznala i zagrebačka publika budući da se na Europskom prvenstvu u fitnessu 2012. godine plasirala u finale. Bila je šesta...
Vidi originalni članak

Kristina Danilović (26) iz Čačka zaintrigirala je srbijanske medije te dobila neslužbenu titulu najljepše tamošnje policajke budući da je jedna od najuspješnijih natjecateljica u fitnessu u Europi.

Upoznali smo je i u Hrvatskoj, u Zagrebu, u kojem je 2012. godine na Europskom prvenstvu osvojila šesto mjesto.

Danilović je završila policijsku akademiju te danas radi u beogradskoj policiji zbog čega je često u akciji, na terenu.

- Intervencije u kojima sam sudjelovala su prošle bez problema te se odlično snalazim u tom poslu. Mislim da ne djelujem zastrašujuće, ali ukaže li se potreba... - našalila se Danilović u intervjuu za Telegraf , koju očekuje više natjecanje u ovoj sezoni te koja zbog toga naporno vježba kada joj obaveze to dopuste.

Upoznajte je u slici i videu.

Idi na 24sata

Komentari 132

  • jelicam25 27.03.2014.

    Ja osobno ne volim ovakvo žensko tijelo,nema ni malo ženstvenosti,podsjeća me na muškarca,ali vježbanje svakako podržavam ali ne treba pretjerivati :)

  • grompredo 25.03.2014.

    Nema ona veze sa najsexi policajkom srbije.na grnicnom prijelazu sid sto sam vidio jednu policajku izgubis se neznas disi!zena je exstra dobra lijepa sexi.sav sam se zbunio kad sam je vidio.

  • SanjaFoto 21.03.2014.

    Malo too much. Ali svakako je lijepše imat lijepo tijelo neg da ti sve visi i da ti se trese.

Komentiraj...
Vidi sve komentare