To je to što me zanima!

Sve seksualne tajne Barbie i Kena izašle su na vidjelo

Barbie i Ken imaju fanove diljem svijeta, osobito među djecom. Međutim, godinama su bile strogo čuvane tajne perverznih sklonosti njihovih tvoraca
Vidi originalni članak

U knjizi "Toy Monster: The Big, Bad World of Mattel" (Igračka čudovište: Veliki zao svijet Mattela), koja će izaći slijedeći mjesec, Jerry Oppenheimer otkriva tajne o Jacku Ryanu koji je napravio Barbie popularnom. Dizajner koji je diplomirao na sveučilištu Yale bio je swinger s maničnom potrebom za seksualnim zadovoljenjem. Organizirao je orgije u vili na Bel Airu. Ryan, koji je bio u braku i sa Zsa Zsom Gabor, okruživao se s prsatim plavušama koje su bile nalik Barbie, uključujući Gwen Floreom koja joj je i posudila glas u kolekciji lutaka koje govore.
- Pričajući o stvaranju lutke Barbie kao da je prepričavao najbolje seksualno iskustvo. Ponašao se kao pravi perverznjak - povjerio se autoru Ryanov prijatelj Stephen Gnass.
Barbie i Ken dobili su imena po djeci osnivača Mattela, Ruth i Elliot Handler. Ken je odrastao u sramu i poniženju zbog anatomski deformirane lutke koja je nosila ime po njemu. Unatoč braku i troje djece, Ken je bio homoseksualac koji je umro od side 1994. godine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • iva-87 13.01.2009.

    Ja sam na tv-u čula drugu priču. Da je Barbie proizvela jedna žena, imala je kćer Barbaru koja je jako voljela lutkice. Po njenoj želji je napravljena i dobila ime po njoj, tako nešto...

  • Schulz 13.01.2009.

    a kakva bi trebala biti lutka za djecu ako ne "anatomski deformirana"? s alatom od 30 cm?

Komentiraj...
Vidi sve komentare