To je to što me zanima!

Svećenik ga je pijanog izbacio s vjenčanja, a voljena iz veze

Nesretnik se medijima potužio da je svećenik pretjerao s reakcijom, međutim na tu je optužbu stigao odgovor u kojem stoji da je bilo neetično ženiti nekog tako pijanog
Vidi originalni članak

Jakea Francisa Brookesa (40), muzičara iz Adelaidea, burna momačka večer stajala je u četvrtak vjenčanja, a naposljetku i voljene žene.

Naime, u crkvu je stigao pijan do te mjere da ga je svećenik odbio ženiti, te ga je ta vijest toliko razjarila da je započeo svađu koju je morala prekinuti policija.

Noć iza rešetaka nije bilo najgore što mu se dogodilo jer je u međuvremenu doznao i da je ostavljen budući da se voljena toliko naljutila da je raskinula zaruke te mu poručila da joj se više ne pojavljuje ispred očiju.

Unatoč jasnom naputku, Brookes je novinarima kazao da će pokušati ponovo osvojiti njezino srce, a svećenika optužio da je pretjerao s reakcijom i tako mu uništio svečani dan.

- Sveukupno sam popio dva piva i dva viskija. Ja to ne zovem pijanstvom - rekao je novinarima, ispred kojih se raplakao te ih potom izgrlio.

Iz crkve su pak poručili da je svećenikova odluka bila ispravna te da nije bilo etično ženiti tako pijanog čovjeka.

Brookes je na vjenčanje potrošio više od 20.000 australskih dolara, a na svečanost je bilo pozvano oko 120 gostiju.

Idi na 24sata

Komentari 122

  • mićamala 05.04.2014.

    Svećenik je spasio ženu od braka sa pijandurom.Što bi tek bilo na 1.godišnjicu braka.

  • Črni pes 05.04.2014.

    Voljenoj i budućoj se takve stvari NIKAD ne rade, da je neznam kakva bila momačka večer, i ovo je čisto nepoštivanje osobe sa kojom želiš u brak, i obje strane su postupile po meni ispravno.

  • varešak 05.04.2014.

    bolje mu je da ga je sada ostavila nego kasnije

Komentiraj...
Vidi sve komentare