To je to što me zanima!

Svećenik hodao po žici na 25 metara da skupi novac

Jerome Lloyd (43) hodao je po žici bez zaštitne opreme kako bi pomogao oboljelima od side. S njim je bio djelatnik cirkusa. Kaže da se nije bojao
Vidi originalni članak

Prvotna ideja bila je da svećenika na leđima preko žice prenese zaposlenik cirkusa kako bi ponovili vratolomiju Francuza Charlesa Blodina koji je preko tankog užeta preko Niagarinih slapova na leđ ima prenio svog menadžera 1859. godine. Međutim, Chico Marinhos nije mogao podići 80 kilograma teškog Jeromea Lloyda (43) pa je ovaj hodao za njim pridržavajući mu se za ramena. Hodali su po žici na visini od 25 metara bez ikakve zaštitne opreme. Svećenik je 'ulovio' cirkus koji je boravio u njegovom gradu u Hoveu u Istočnom Sussexu, i zamolio da pokuša hodati na žici i tako skupi novac za oboljele od side.
- Zapravo sam se dobro osjećao, nisam bio nervozan jer se ne bojim visina. Brinulo me samo da zbog mene Chico ne bi postao nervozan - kaže svećenik. Nije poznato koliko novca je uspio skupiti.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • lotosica 14.08.2009.

    ipak ima pravih ljudi koji ne misle samo na svoje tusto dupe

  • grode 14.08.2009.

    Opet vijest vezana za sidu.

  • dssddssdsfggdsw 14.08.2009.

    Kod nas isto popovi \"zicaju\", bravo majstore , doista pohvalno i samoinicijativno, takve ljude postujem bez obzira sto nisam religiozan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare