To je to što me zanima!

Tajna njihovog braka je u tome što ne žive zajedno

Britanski par ima rješenje kako izbjeći svađu oko daljinskog upravljača, podignute zahodske daske ili razbacanih zamazanih čarapa. Ne žive skupa...
Vidi originalni članak

Britanci Gabrielle (57) i Jan Henning (57) u braku su već 36 godina, ali već deset ne žive zajedno već su si prvi susjedi.
- Svako jutro Jan mi donese doručak u krevet. Pričamo o danu koji nas čeka i zatim ga odvezem na posao. Poslije posla odemo u trgovinu, a subotom obavezno izađemo na ručak - rekla je Gabrielle. Žive slično kao i drugi parovi, jedino što na kraju dana svaki ode u svoju kuću i svoj krevet.
- Iskreno, mislim da imamo dogovor kakav potajno želi većina žena. Uživamo biti skupa, a ne trpimo tuđe loše navike jer to moramo. Sigurna sam da više poštujemo jedan drugoga nego drugi parovi - rekla je Gabrielle.
Oženili su se nakon tri godine veze i bili vrlo uzbuđeni zbog zajedničkog života. Skupa su gradili dom. Ona je kuhala i čistila, a on je više radio i zarađivao. Sve je bilo u redu dok on nije dobio otkaz kao višak radne snage. Sve se promijenilo. Počeo je izlaziti svaku večer i piti. Po cijele noći ne bi dolazio kući. Na kraju ga je zamolila da se iseli. Pokrenula je razvod, ali Jen, koji je na kraju dobio drugi posao, nije htio primiti papire. Ona je počela uživati u samačkom životu. Pasalo joj je i što kuća više ne smrdi po cigaretama i što ne mora gledati nasilne akcijske filmove. Ipak, dio nje bio je tužan i usamljen. Voljela je biti u braku i pokušala je izaći s jednim drugim muškarcem. Bilo je grozno. Jen se s vremenom promijenio na bolje. Nakon 18 mjeseci razdvojenosti molio ju je da se vrati kući. Iako se željela pomiriti, nije htjela živjeti s njim. Rješenje se samo pojavilo. Kuća kraj njezine bila je na prodaju. Sada uživaju u braku i djelomičnoj slobodi. Pozivaju jedna drugoga na večere uz svijeće i više poštuju jedan drugoga.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ares 18.02.2010.

    ja bi isto tak, ali sumnjam da mogu nac nekog tko bi isto... :D

  • koka 30 16.02.2010.

    hahahhaaaaaa ovi su smijesni

  • dalmatar 15.02.2010.

    Ima ode jedna velika istina...

Komentiraj...
Vidi sve komentare