To je to što me zanima!

Tajni pretinac: Evo kako sakriti novac i od najupornijeg lopova

Ekipa koja stoji iza YouTube kanala 'Make' objašnjava, korak po korak, na koji način sakriti novac ili neki drugi vrlo važan ili bitan predmet. Pozorno gledajte...
Vidi originalni članak

Make dakle savjetuje na koji način izbušiti rupu u vratima i u njih sakriti svojevrsnu kapsulu s novcem ili pak važnim podacima. Morate priznati - prosječni kriminalac teško da će se sjetiti provjeravati vrh svakih vrata u kući koju želi opljačkati.

Lifehacker pak donosi cijelu listu prijedloga kako što bolje sakriti vrijednosti u kući. Oni preporučaju umatanje određene vrijednosti u aluminijsku foliju te njeno pozicioniranje unutar frižidera. Provalnici teško da će vam kopati po hrani u frižideru ili pomisliti da bi tamo mogli imati nešto njima zanimljivo.

Predlaže se i ukopavanje u zemlju ispod lažne biljke, skrivanje vrijednosti unutar dječjih igračaka ili pak pakiranja od lijekova...

Naravno, ukoliko imate neki bolji ili pametniji prijedlog, napišite nam ga u komentarima!

Idi na 24sata

Komentari 44

  • wortexhole 24.06.2015.

    Mislim da se većina nas ne mora bojati da će nam pokrasti novac, jer ga nemamo, a ono malo ljudi što ga imaju i ovako su prijavljeni u Monaco ili na neki egzotični otok, a sve mislim da i ne čitaju 24 sata. Ja kada odlazim od kuće stavim na stol neplaćene rate kredita i ostale račune, pa ako lopovi imaju imalo morala još će oni i meni ostaviti a ne da mi uzmu.

  • Cipelcug 23.06.2015.

    Nema problema, ja svoju mizeriju od love potrošim.

  • retita🦋 23.06.2015.

    Možda bi i upalilo da niste objavili u dnevnim novinama!

Komentiraj...
Vidi sve komentare