To je to što me zanima!

Taksist zaradio 17 tisuća kuna za samo jednu vožnju

Pokupivši muškarca na stajalištu u Portsmouthu (Velika Britanija) taksist ga je odvezao do 1200 kilometara udaljenog Muenchena na festival piva
Vidi originalni članak

Mick Hogan (54) čekao je na stajalištu kad mu je muškarac uskočio u taksi i rekao da je zakasnio na avion. Išao je u Muenchen na momačku večer. Mick ga je upozorio da će ga to stajati oko 17 tisuća kuna s troškovima cestarina i noćenja u hotelu. Muškarac u 30-im godina, koji se predstavio samo kao Dave, pokušao je uloviti neki drugi let, ali nije bilo karata.
- Bilo je očito da mu se žuri. Rekao mi je da mora hitno stići u Muenchen jer će na festivalu piva s prijateljima slaviti momačko večer. Pokazao mi je puni novčanik i krenuli smo - rekao je.
Mick je otišao kući u Portsmouth pokupiti odjeću i četkicu za zube. Preko Francuske, Belgije, Luksemburga stigli su do Muenchena u Njemačkoj za 17 sati. Pretpostavlja da je Dave pronašao prijatelje jer je cijelo vrijeme telefonirao s njima. Nije mu trebao prijevoz  natrag jer je rekao da ima povratnu avionsku kartu.
- Nije nešto što bih radio svaki dan, ali bolje je nego voziti umirovljenike u trgovinu - dodao je Mick.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare