To je to što me zanima!

Tanker se zaletio u povijesnu palaču, obustavili sav promet

Zasad nema izvješća o žrtvama, no snimke s mjesta nesreća pokazuju veliku štetu na povijesnoj palači smještenoj pod mostom sultana Fatiha Mehmeta
Vidi originalni članak

Tanker se zaletio u povijesnu palaču u Istanbulu na obali Bospora u subotu, nakon što je zakazala oprema za upravljanje, javio je turski CNN i dodao da je obustavljen promet u oba smjera.

Na mjesto nesreće poslani su tegljači i plovila obalne straže, a tanker "Vitaspirit" koji plovi pod malteškom zastavom, izvučen je na obalu, javklja CNN Turk.

Zasad nema izvješća o žrtvama, no snimke s mjesta nesreća pokazuju veliku štetu na povijesnoj palači smještenoj pod mostom sultana Fatiha Mehmeta, jednog od tri prijelaza između azijske i europske strane. 

Palača hekimbaše Saliha efendije potječe iz 18. stoljeća i koristi se za vjenčanja i koncerte, kako stoji na internetskoj stranici palače.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Dalibor0704 11.04.2018.

    Osim kormila ima i nešto što se zove "Full astern", a ima i 2 sidra, pa deri Miško. A odostraga ispod palube mora imati i neovisan uređaj, samo je pitanje da li je ispravan i da li su imali vremena doći do tamo. Bospor je opasan, a mnogi tamo prolaze dosta nonšalantno.

  • 07.04.2018.

    Jel to opet HDZ kriv? :P

  • mali zeleni prigorec 07.04.2018.

    Dostava do kućnog praga. Gdje da sipamo ovih milju litara lože?

Komentiraj...
Vidi sve komentare