To je to što me zanima!

Tati vratili njegov voljeni prvi automobil, plakao je kao dijete

Muškarcu je njegov prvi auto puno više od hrpe lima, pogotovo ako je volan primio u ruke za tinejdžerskih dana. Tako su i ovog gospodina preplavili osjećaji, sjećanja...
Vidi originalni članak

Amerikanac Rick Lookebill nikada nije prežalio što je prije 24 godine morao prodati svoj prvi automobil, Mustang MACH 1 koji je kupio 1972. 

Tijekom svih ovih godina ga je pokušavao naći, te ga je 1999. uspio locirati u Clintonu, Illinois, međutim tadašnji pokušaj da ga vrati u svoju garažu je propao. 

Lookebill se svoje ljubavi na kotačima sa sjetom u glasu ponovno prisjetio nedavno u nekoj priči, pa je njegova obitelj odlučila uzeti stvar u svoje ruke. Automobil je nađen   na Floridi, a vlasnik nagovoren da ga proda. 

Pogledajte koliko mu je značilo što ga ponovo vidi, što ponovo drži taj volan u rukama.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • user_39932 18.07.2013.

    dobar auto ali debili su debili, ti ameri misle da su bogom dani ako viču juuuuu , od mladoga do staroga , a krmci i krmače predebele, užas.

  • Stevi 18.07.2013.

    svaka čast i djeci i supruzi što su mu pružili toliku radost i veselje ali najviše gospodinu jer je sigurno bio veoma dobar i suprug i tata čim mu je to vraćeno na ovakakv lijep način...

  • nikluk20 18.07.2013.

    još kad ga sredi.....ti američki auti se predobri za sređivanje :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare