To je to što me zanima!

Teško ozlijeđenom mačku su uspjeli rekonstruirati lice

Prije nego što otvorite članak i pogledate video, moramo vas upozoriti da su neke fotografije prilično uznemirujuće jer je jadan mačak na početku prikazan bez lica
Vidi originalni članak

Jedan mali žuti mačak, kojem veterinarska tehničarka Faris u videu ne navodi ime, kao ni mjesto radnje, imao je tu sreću da je naletio na nju i njenog kolegu koji nisu htjeli dići ruke od njega u situaciji kada bi ga mnogi dali uspavati.

Pronađen s teškim ozljedama glave, koje je najvjerojatnije pretrpio od ventilatora motora automobila u koji se zavukao, jadničak je više puta morao pod nož, ali i na kraju dobio novo lice.

I ne samo to, malenoj lutalici veterinari su uspjeli pronaći i dom, tako da se više nikada neće morati zavlačiti na opasna mjesta u potrazi za malo topline.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • user_105498 04.12.2011.

    takav veterinar-kirurg bi trebao Varaždinskoj obdomenalnoj kirurgiji,sigurno nebi čovjek nakon operacije bio zašit kao crknuta svinja a onda još svoj ručni rad popravljaju pa si na kraju sretan što si živ a to što izgedaš kao frankeštajnovo čudovište kad skineš majicu nikom ništa.

  • teme koje pratim 03.12.2011.

    ma svaka im cast predivan je macak

  • kuca99 28.11.2011.

    Jadan sta je sve pretrpio... :'( Imao je srecu sto su ga pronasli dobri ljudi i srecu sto sad ima svoj dom i obitelj koja ga voli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare