To je to što me zanima!

Teži od 160 kg jedu besplatno u brzom restoranu Srčani udar

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Amerikanac Blair Rivera promovira Srčani udar. Plaćaju ga 550 kuna po satu jer ima 270 kg i obožava jesti. Medicinske sestre poslužuju burgere Duple premosnice
Vidi originalni članak

Pretili Amerikanci sada mogu besplatno jesti u zalogajnici Srčani udar u Chandleru, Arizona. Jedini uvjet je da imaju više od 160 kilograma. Voditelj zalogajnice zaposlio je Blaira Rivera, teškog 270 kg, da promovira specijalnu ponudu. Plaćaju ga 550 kuna na sat, ne samo zbog njegove težine već i nevjerojatne ljubavi prema hrani. Konobarice poslužuju odjevene u uniforme medicinskih sestara, a gosti moraju nositi bolničke spavaćice preko svoje odjeće. 

Na meniju se može naći visokokalorični burger Dupla premosnica i slična nezdrava hrana. Ne poslužuju se dijetalna pića. Kako bi ironija bila veća, vlasnik restorana je nutricionist Jon Basso, koji je imao lanac centar za mršavljenje Jenny Craig u Oklahomi. Očito je zaključio da su Amerikanci nepopravljivi pa je odlučio zaraditi na njihovim lošim navikama.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • otorinolaringolog / ginekolog 30.11.2010.

    a umjesto stolica imaju čučavce i ko protočni bojler....

  • cume23 21.11.2010.

    pogledajte mu stomacinu,izgleda ko krmaca....ja od stida nebi izasao pred kamere a ne jos zderao i pio snimajuci reklamu...krmak.....ponosan na sebe...postigao da u zivotu moze napravit reklamu tipa-zderite debeli,budite jos deblji,najdeblji,budite krmaca,bas kao ja.

  • purple 19.11.2010.

    napokon je nazvano pravim imenom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare