To je to što me zanima!

Tipa koji mu je provalio u kuću iz samilosti je počastio pivom

Iako mu je upravo provalio u kuću, milostivi se britanac sažalio nad životnom pričom Alexandera Hocketta i na kraju ga pred sudom branio svim snagama...
Vidi originalni članak

Fred Foreman (55) sa svojom je suprugom Tracy nakon posla odmarao u obiteljskoj kući u Suffolku (Ujedinjeno Kraljevstvo) kada im je u dom upao nepozvani gost - provalnik. Fred je krenuo u smjeru iz kojeg su dolazili zvukovi kako bi vidio što se to događa, a provalnik se preplašio i pobjegao van. 

Fred ga je odlučio slijediti.

- Potjera je bila ispunjena adrenalinom. Bio sam ljut i htio sam ga uhvatiti. Prvo je stao u nečijem vrtu i samo mi rekao da loše spava u posljednje vrijeme. Nakon toga je opet potrčao i na kraju se zaustavio u lokalnom baru, ispričao je u ponedjeljak pred sudom u Ipswichu Foreman, piše STV News.  

- Pokušavao je lice sakriti iza menija. Oboje smo bili uspuhani i umorni pa sam ga jednostavno upitao je li za pivo, nastavio je.

- Sažalio sam se nakon što mi se čovjek otvorio i rekao mi da je beskućnik. U moju je kuću provalio jer je bio očajan. On nije loš momak, samo je bio u problemima, objasnio je Foreman u pokušaju da ublaži kaznu provalniku.

No, sud nije imao milosti pa je 34-godišnjeg Alexandera Hocketta osudio na četiri godine zatvora. On je naime pred sudom priznao još nekoliko provala od kojih je prvu izvršio još 2013. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • misko2k 28.06.2016.

    hahahahahaa , 4 godine nebi dobio da je ubio covjeka, koja banana drzava smo i mi

  • cassini 22.06.2016.

    da je to u amrici - tip bi dobio 4-5 metaka..da je u HR vlasnik kuće bi mogo kazneno odgovarat jer je lovio provalnika...vel-kom to kroatistan

  • IgorAhmetovic 19.06.2016.

    U Rijeci bi osudili vlasnika a ne provalnika

Komentiraj...
Vidi sve komentare