To je to što me zanima!

Tjedan dana straha: Napokon ulovili odbjeglu bijelu kobru

Ta posebno otrovna kobra, dulja od jednog metra pobjegla je u nedjelju iz jednog stana. Dvadeset drugih zmija zaplijenjeno je od njezinog vlasnika. Četiri zgrade te četvrti bile su evakuirane
Vidi originalni članak

Završila je psihoza kada je ulovljena odbjegla bijela kobra zbog koje su gotovo tjedan dana u strahu živjeli  stanovnici grada Hernea za zapadnu Njemačke, objavile su lokalne vlasti.

"Zmija je ulovljena pod stepenicama na ulazu u podrum jedne kuće. Nitko nije ozlijeđen", objavila je gradska uprava na Twitteru.

Ta posebno otrovna kobra, dulja od jednog metra pobjegla je u nedjelju iz jednog stana.

Dvadeset drugih zmija zaplijenjeno je od njezinog vlasnika.

Četiri zgrade te četvrti bile su evakuirane. Tridesetak stanovnika moglo se u petak vratiti doma, ali bilo im je zabranjeno ulaziti na tavane i podrume. Vlasti su posule brašno u zgradi u nadi da će na njemu reptil ostaviti tragove.

Radi se o azijskoj zmiji smrtonosnog ugriza stručnog naziva Naja Kaouthia. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Dalibor0704 12.09.2019.

    Prije puno godina čovjeku u Parizu ukrali kamionet kada je skoknuo na kavu. Javio je policiji, i naveo teret - hrpa kaveza sa otrovnicama za neki institut. Našli su ga za 2 sata, oko 12.000 policajaca u potrazi. Lopov je izgleda otvorio teretni prostor, pogledao i nestao brže od Usain Bolta.

  • Jocko Taraba 31.08.2019.

    Jel Josipović bijela ili siva kobra.....

  • Smoke_on_the_Water 31.08.2019.

    Lako je uhvatiti bijelu kobru, josipovićku. 'Ajd neka uhvate, crno_legionarsku iz uma već spomenutog ive josipovića sa oznakama "U", HOS-a i ZDS kad raširi kukuljicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare