To je to što me zanima!

To je bordel, ali bez prostitutki: Ispunjavaju fantazije za 600 kn

U Barceloni je otvoren bordel sa 'vrhunskim' seks lutkama. Jedna lutka vrijedi 38.000 kn. Iako se lutke redovito dezinficiraju, klijentima se ipak savjetuje da koriste kondome....
Vidi originalni članak

U Barceloni je otvoren bordel u kojem nema prostitutki. U stambenom kompleksu klijentima se nude seks lutke. Osim Europljanke Katy, u ponudi su Japanka Aki, tamnoputa Afrikanka Leiza i Azijatkinja Lili.

Vlasnici "bordela" klijentima jamče da će im lutke ispuniti sve fantazije za 80 eura, odnosno 600 kuna koliko košta sat vremena. Lutke su napravljene od termoplastičnih elastomera koji su poznati i kao termoplastična guma. Zbog toga su lutke posebno savitljive.

Lutke se dezinficiraju, ali se ipak preporučuje kondom

Nakon svake uporabe lutke se dezinficiraju, no vlasnici bordela klijentima ipak preporučuju da koriste kondome.

Vlasnici bordela pobrinuli su se i za primjereni ambijent. Klijent može izabrati lutku koju želi i s njom otići u sobu koja je ukrašena svijećama i u kojoj se pušta romantična glazba, piše OE24.

Velik interes: Već postoji lista čekanja

Ovo je prvi takav bordel u Europi, no slični postoje u Maleziji i Japanu i već su godinama hit. Interes u Europi je velik pa već postoji lista čekanja.

Lutke su teške oko 40 kilograma vrijedne oko 38.000 kuna.

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 67

  • miroslav_miki 01.03.2017.

    A dajte i ovo se neko dosjetio pa napravio,sto je pametan ko tri glupa..

  • zippysnake 01.03.2017.

    JOJ kak je ovo fora!! Ko rodjeno za mene!! Ja bi to trosil dan i noc i u autu i u tramvaju pa nek se deca vesele!! Jel ima da se kupi malo rabljena crnkinja i Japanka?? SEX sa njih dvije u duetu bi mi bio svakodnevan i za dzaba!!

  • Der Kommissar 01.03.2017.

    Jel to bordel za introverte? xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare