To je to što me zanima!

Top 10 čudovišta i njihove bizarne plastične operacije

Među gomilom čudovišta, pjevač Michael Jackson zauzeo je tek treće mjesto dok pobjednicu zovu i 'Ventilator' zbog strašno velikog lica i malog tijela
Vidi originalni članak
1. Hang Mioku: Ubrizgala je kuhinjsko ulje u lice
Hang Mioku (48) iz Južne Koreje, postala je toliko ovisna o plastičnim operacijama da je neprepoznatljiva nakon što je ubrizgala kuhinjsko ulje u lice. Prvu operaciju imala je s 28 godina, a nakon toga ih je samo nizala. Kirurzi tvrde da ima psihički poremećaj. Sama si je ubrizgala kuhinjsko ulje u lice. Postala je tako groteskna da su je djeca počela zvati "Ventilator" zbog malog tijela i velike glave. Gostovala je na televiziji. Gledatelji su joj se smilovali i poslali donacije kako bi se operirala. Tijekom prve operacije izvukli su 60 grama strane supstancije iz lica i 200 grama iz vrata. Ali lice je i dalje ostalo izobličeno.

2. Jocelyn Wildenstein: Čudovište od 23 milijuna kuna
Poznata kao "Wildensteinova nevjesta", Jocelyn je navodno tijekom godina potrošila gotovo 23 milijuna kuna na plastične operacije. Počela je s operacijama nakon što je ulovila bogatog muža u krevetu s 21-godišnjom ruskom manekenkom. Druge žene bi ostavile muža i otišle s novcem, a Jocelyn je odlaskom pod nož odlučila ponovno osvojiti njegovu ljubav.

3. Michael Jackson: Samo nos je operirao više od deset puta
Nemoguće je zaboraviti kako je kralj popa izgledao u 70-im i 80-im godinama prošlog stoljeća i kako izgleda sada.

4. Pete Burns: Pjevač koji je cijeli život štedio za operacije
Bivši frontman britanske grupe Dead or Alive, poznate po pjesmi "You Spin Me Round" ubrizgao je nekoliko puta injekcije polyacrylamidea u usne, stavio implantante u obraze, operirao nos i cijeli se tetovirao. Otkrio je kako je potrošio gotovo cijelu životnu ušteđevinu na operacije, koje su trajale 18 mjeseci, nakon što je zahvat na usnama pošao po zlu.

5. Dennis Avner: Čovjek-mačka
Dennis je posvetio život tome da izgleda kao tigar. Modifikacije na tijelu uključivale su brojne tetovaže, potkožne umetke koji omogućuju rast mačjim brkovima i koji su mu promijenili oblik lica te je oblikovao zube kako bi nalikovali životinjskima.

6. Eric Spraque: Čovjek-gušter
Čovjek-gušter začetnik je trenda cijepanja jezika koji je popularan u nekom krugovima. Sa 700 sati provedenih na tetoviranju, transformirao se u reptila. Ima i umetke pod kožom i u zubima.

7. Donatella Versace: Karikatura
Platinasta plavuša pretvorila se u karikaturu nakon niza plastičnih operacija. Iako većina ljudi smanjuje nos, njezin je narastao upozoravajući na barem jednu lošu operaciju. Povećala je usne, zatezala kožu, tako da nema bi bore od smijeha. Međutim, koža na tijelu ostala je visjeti i istaknula silikone u grudima.

8. Jackie Stallone: zatezanje lica, podizanje obrva, umetci u obrazima, operacija nosa...
Majka popularnog glumca Silvestera Stallonea proslavila se tvrdeći kako sa psima razgovara o budućnosti. Međutim, poznatija je po gomili plastičnih operacija koje su je potpuno izobličile.

9. Amanda Lepore: najpoznatiji svjetski transseksualac
Nakon prve operacije s 15 godina, promjene spola na kraju srednje škole i gomile drugih operacija proslavila se u svijetu.

10. Michaela Romanini: "Posvuduša" ili zlostavljačica kolagena
Talijanka Michaela ima tek 40 godina, a poznata je po gomili operacija.
Idi na 24sata

Komentari 15

  • LucijanaFTW 16.12.2012.

    Šteta što vi sebe ne vidite kakvi ste. NJihova tijela,nek rade šta žele. Ako ih to čini sretnima zašto ne.

  • tivat 23.03.2009.

    strah me je........

  • ICE_MAIDEN 19.03.2009.

    freaks show..

Komentiraj...
Vidi sve komentare