To je to što me zanima!

Traži "izgubljenog psa" koji je zarazan, nevjeran, često laže...

Škotska:Netko je odlučio javno osramotiti muškarca u gradu pa je objavio oglase koji su brzo postali hit na društvenim mrežama. Muškarca netko optužuje za prevaru, da pije...
Vidi originalni članak

Iako se točan autor oglasa ne zna pretpostavlja se da je u pitanju ljuta žena koja se odlučila muškarcu osvetiti na pomalo neobičan način. U Pitlochryju u Škotskoj prolaznici su zamijetili neobične A4 "obavijesti" koje su fotografirali i podijelili na internetu. Žena je objavila da traži "izgubljenog psa" koji ima navike poput "laganja, varanja, koji pije...".

Tvrdi da muškarac voli napiti žene i iskoristiti ih za seks. Navodi da ne voli govoriti istinu, biti vjeran i koristiti kondome. Navodi i da mu se ne prilazi jer postoji mogućnost zaraze genitalnim bradavicama i klamidijom, piše Mirror. 

Supruga navedenog tvrdi da ona nema veze s tim oglasima i da ne zna tko ih je objavio. Tvrdi i da ništa od toga nije istina. 

VIDI OVO! Ovo su 5 najbizarnijih fobija na svijetu. 

Najluđi park na svijetu: Park penisa u Koreji

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 19.05.2018.

    zasto ga trazi?

  • 18.05.2018.

    ljutnja svašta radi

  • Iskrivljena antena 18.05.2018.

    Nije supruga pa tko je onda? koliko sam skapirao žena je još sa njim a neka druga ljuta žena mu postavlja oglase? e sad ne treba biti kolumbo da se zaključi da to ne mora biti žena već muško ali ipak napisaste da se zna tko je... jbg sad ispadam Poirot ali ovo je joomboos vijest.

Komentiraj...
Vidi sve komentare