To je to što me zanima!

Ona želi muža: Ima 55 godina, četvero djece i - milijune dolara

Razvedena saudijska milijunašica oglasom traži muža. Ali, ima nekoliko uvjeta: ne smije biti stariji od nje, mora biti obrazovan i ne smije se oženiti za nju zbog novca
Vidi originalni članak

Saudijska milijunašica koja se naziva imenom Fatoun objavila je oglas u kojem traži novog muža! Ima 55 godina, razvedena je i ima četvero djece. 

Ali, prije nego što vam slina krene na usta, glavni uvjet ove žene je da se kandidat ne smije oženiti za nju zbog njezina novca. Zauzvrat, ona obećaje da prema novom mužu neće biti zla. 

Objavila je oglas u nekoliko novina

Sudijska medijska kuća Al-Arabiyya objavila je kako je žena objavila oglas u nekoliko novina, ali nisu napisali kako stupiti u kontakt s milijunašicom. 

- Glavni njezin uvjet je da novi suprug mora biti obrazovan i ne smije se oženiti za nju zbog novca... Također, napomenula je kako njezin novi izabranik ne smije biti stariji od nje, i natuknula kako bi trebao biti čovjek od misli i logike - objavila je Al-Arabiyya. 

Nije prva: Jedna je 'dobrom' mužu nudila 330 milijuna dolara

No, kako javlja Emirates 24/7, ovo nije prvi ovakav oglas. Prije dvije godine je jedna druga neimenovana saudijska milijunašica (33) objavila oglas da traži dobrog supruga. Ona je tada svom budućem izabraniku ponudila 330 milijuna dolara.

Idi na 24sata

Komentari 87

  • hegedic177 26.12.2013.

    moze broj mobitela

  • strmi007 16.12.2013.

    zbog ljubavi

  • ludom 16.12.2013.

    Gluposti li ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare