To je to što me zanima!

Tražila nestalu ženu na Islandu pa shvatila da traži samu sebe

Vozač autobusa u kojem je žena bila vidio je kada je ona izašla u kanjonu vulkana Eldja, ali nije vidio kada se vratila. Navodno je čekao sat vremena da se žena vrati
Vidi originalni članak

Turistkinja iz Azije koju su proteklog vikenda proglasili nestalom na Islandu sudjelovala je u potrazi, u kojoj su, kako je na kraju shvatila, tražili upravo njui. Vozač autobusa u kojem je žena bila vidio je kada je ona izašla u kanjonu vulkana Eldja, ali nije vidio kada se vratila. 

Navodno je čekao sat vremena da se vrati u autobus te je kasnije policiji prijavio kako je nestala. Policajci su skupa s turistima iz autobusa krenuli u potragu, a nikome nije bilo ništa čudno jer je Azijatkinja koja je sjedila u autobusu izvrsno govorila engleski te je u međuvremenu promijenila odjeću, javlja NY Daily News.

Potraga s oko 50 ljudi krenula je u subotu popodne, a žena je tek u nedjelju oko 3 sata shvatila da se zapravo radi o njoj. U potrazi je trebao sudjelovati i helikopter, ali je polijetanje otkazano zbog slabe vidljivosti. Nakon što je žena shvatila da se radi o njoj potraga je obustavljena.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • ostvaren 03.09.2012.

    mala od akcije hahahah

  • drzsee 02.09.2012.

    bolje ispast glup, nego iz aviona...

  • Tvrdoglavo magare 01.09.2012.

    friki situacija totalno :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare