To je to što me zanima!

Trčat će maraton i svaki korak prenositi preko četiri iPhonea

Britanski producent koji već pet godina živi u Japanu u nedjelju će trčati maraton u Tokiju koji će prenositi putem nekoliko monitora i uređaja 'instaliranih' na sebe
Vidi originalni članak

Britanac Joseph Tame (33) je konstruirao nosače koje će staviti na sebe dok bude trčao maraton u Tokiju kako bi svaki korak svojeg pothvata podijelio s prijateljima i drugim simpatizerima, piše Daily Mail. Izradio je nosiljku za sve tehničke uređaje kojima će se javljati na društvene mreže i video portale. Nosač iRun sadrži četiri iPhonea, iPad, tri mobina rutera, monitor koji mu prikazuje trenutne vremenske uvijete i monitor za otkucaje srca. 

- Prijenos sportskog događaja na televiziji gledateljima ne daje pravi uvid u ono što prolaze sportaši. Ovakvim prijenosom dat ću im realno iskustvo - rekao je Joseph, koji radi kao producent. Posljednjih pet godina živi u Japanu.

Gostovao je u nekoliko televizijskih emisija u Japanu i SAD-u. Nada se da će se uskoro javiti netko iz Applea kako bi kupio Josephov izum. 

Maraton počinje u nedjelju 27. veljače, u 1.10 sati po našem vremenu. Josepha možete pratiti na internetskoj stranici www.tm2011.com. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ciLa 24.02.2011.

    bilde....

  • JunFan 24.02.2011.

    A gledanje maratona je tako zanimljivo i napeto... zzzZZZzzzZZzz

Komentiraj...
Vidi sve komentare