To je to što me zanima!

Tužili snimatelja: Na vjenčanju snimao noge gostiju pa otišao

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Snimatelj je gledanje snimke sretnog dana Martina i Heidi pretvorio u noćnu moru. Na snimci vjenčanja nije bilo ni gostiju, ni rezanja torte, a sve je snimao s poda
Vidi originalni članak

Britanci Martin i Heidi Shubrook bili su jako razočarani kada su pogledali snimku svojeg vjenčanja jer je snimatelj kojem su platili gotovo 3.000 kuna upropastio snimke koje su trebali pokazivati djeci i unucima, piše Daily Mail. Snimatelj je napravio potpunu katastrofu snimivši noge gostiju i ljude koji uopće nisu bili na vjenčanju. Nakon debakla, par je tužio snimatelja te su dobili parnicu. 

- Video uopće nije uredio i nije uložio nimalo truda. Jedino je napravio prijelaze. Gledanje snimke na sudu je bilo jako emotivno - rekla je Heidi.

Snimatelj je tijekom vjenčanja nestao. Nakon što ga je tražio i koordinator vjenčanja pronašli su ga na drugom vjenčanju. 

- Nije snimio ni rezanje svadbene torte. Na vjenčanje je stigao s licem punim ožiljaka. Rekao nam je kako ih je 'zaradio' na meču te da se bavi borbama u kavezima - ispričao je Martin. 

Sudac je presudio u korist Shubrookovih i odredio da snimateljski obrt Bennett's Lasting Impressions paru mora platiti 1.200 kuna te sve sudske i putne troškove.

- Bilo je užasno. Gostima smo rekli da ne nose kamere jer ćemo imati snimatelja. Na kraju nemamo nikakve snimke. Ne vjerujem da će nam platiti - zaključio je Martin. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mooc 22.03.2011.

    ej pa covjece taj tip nije ni bio snimatelj?! neki tip mu prodo kameru a on se vracao sa ultimat fighta haha lol i zavrsio na vjencanju!

  • DamirStojanovic 22.03.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ancica560 22.03.2011.

    Na vjenčanje je stigao s licem punim ožiljaka. Rekao nam je kako ih je 'zaradio' na meču te da se bavi borbama u kavezima - ispričao je Martin. ... hahahah, čovjek je svestran, nema šta :)))) iako... žao mi je ljudi koji... ja bi frajera zadavila da mi tak neš napravi ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare