To je to što me zanima!

Tvrdi da je došao iz 2048. i da će se dogoditi nešto prestrašno

Uhićeni je policajcima rekao da 'izvanzemaljci dolaze na Zemlju sljedeće godine' i da 'trebamo što prije pobjeći'. Kasnije je objasnio da je teleportiran u krivu godinu...
Vidi originalni članak

- Došao sam iz 2048. godine da bih vas upozorio na dolazak vanzemaljaca, objasnio je muškarac iz Caspera u Wyomingu policajcima nakon što su ga priveli u pijanom stanju.

Bryant Johnson uhićen je u ponedjeljak zbog pijančevanja i uznemiravanja građana. Iz policije su kazali kako je Johnson smrdio po alkoholu i govorio vrlo nerazgovjetno, ali su uspjeli razaznati da 'izvanzemaljci dolaze na Zemlju sljedeće godine i 'trebamo što prije pobjeći'.

U policijskom izvještaju navode kako nije naveo točan datum ili vrijeme kad bi vanzemaljci trebali doći. Odbio je razgovarati s liječnicima te tražio da ga odvedu gradonačelniku. Tvrdio je kako može putovati kroz vrijeme jer su ga ti isti vanzemaljci napili, a u 2017. godini je završio greškom - zapravo je trebao stići godinu kasnije.

Unatoč objašnjenjima završio je u pritvoru, piše Huffington Post.

Idi na 24sata

Komentari 153

  • Hrvat500 07.10.2017.

    Aaaaaa sad mi je sve jasno,zato mi kupujemo avione :)))))

  • Živjela cenzura! 07.10.2017.

    Ako je preživio do 2048., onda nije problem, pitanje da li ću živjeti toliko.

  • crazy mind 07.10.2017.

    nemaon pojma ocemu prica. opasnost su zemaljci. evo mi smo zivi dokaz, da su nas svojili marsovci nebi nas gore poharali nego hdz :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare