To je to što me zanima!

Tvrdi da je vještica i da za nju naši zakoni na vrijede

Eilish De Avalon objasnila je prometnom policajcu kako je ona iz 'drugog svijeta' u kojem zemaljski zakoni ne postoje. Ne prihvaća zakone ni kazne
Vidi originalni članak

'Vješticu' Eilish De Avalon je zaustavio prometni policajac, a ona mu je objasnila kako je iznad zakona jer je 'iz drugog svijeta' u kojem zemaljski zakoni ne vrijede.
- Vaši zakoni i kazne se ne odnose na mene. Ne prihvaćam ih, žao mi je. Trebam ići naprijed, hvala - rekla je Eilish. Policajcu Andrewu Loganu ruka se zakačila za prozor njenog automobila, te ga je punom brzinom vukla po cesti oko 200 metara. 'Vješticu' su priveli, a ona je policiji ispričala kako ima neobično ime koje se inače ne prepoznaje u normalnom svijetu, pišu australski mediji. Policajac kojeg je vukla po cesti u Geelongu u Australiji ima teške ozljede, a protiv žene su podnijeli kaznenu prijavu sudu. Prema optužbama, ignorirala je upozorenja policajaca, a da nije bilo semafora na putu, vjerojatno bi nesretni policajac poginuo. Čak nema ni vozačku dozvolu. Objasnila je kako 'ljudima poput nje' vozačka dozvola ne treba.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ajoooj 27.07.2010.

    ako izbjegne zatvor...postoji drugo rješenje...ludnica

  • poison ivy 27.07.2010.

    Kad ju strpaju u zatvor onda će primjetiti da ipak zakoni i za nju vrijede.

  • user_45463 27.07.2010.

    Šta nije uzela metlu? Za to joj ne treba vozačka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare