To je to što me zanima!

U busu saznao da je osvojio auto u nagradnoj igri 24sata

Obitelj Zdravka Hostića ima auto, ali ga koristi samo supruga kada vozi bolesno dijete. Zdravka smo zatekli u autobusu kada smo mu javili da je osvojio auto
Vidi originalni članak

Dobitnik automobila u nagradnoj igri 24sata, Zagrepčanin Zdravko Hostić (45), preuzeo je u ponedjeljak svoju novu Volkswagen Jettu TDI vrijednu 171.000 kuna.

- Ovakvu sreću čovjek ima jednom u životu. Mnogi je nikad ni ne dožive. Novi automobil dobili smo baš u pravo vrijeme – rekao je Zdravko dodajući kako mu je još teško povjerovati da je osvojio vrijednu nagradu.

Dobitak će proslaviti s 30-ak prijatelja, a u novom autu prvo će provozati obitelj. Supruga Janja nije vjerovala da će osvojiti automobil, a Zdravko, koji često igra nagradne igre, kaže da je ovaj put vjerovao u dobitak.

Obitelj Hostić ima auto, ali koristi ga samo supruga koja njime vozi bolesno dijete. Zdravka smo zatekli u autobusu kada smo mu javili da je osvojio auto. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • jaaaaa-dea- 25.10.2011.

    Stvarno sam sretna kad čujem da je netko dobio kojem je zaista potrebno,,Sretnu i ugodnu vožnju(toliko sam se zanjela da sam skoro napisala...želi vam euroherc)

  • nabukonozor 24.10.2011.

    sad mi nije krivo što ja nisam dobio!

  • mery24 24.10.2011.

    čestitke i samo pametno

Komentiraj...
Vidi sve komentare