To je to što me zanima!

U četvrtak na poklon: Saznaj što darovati za Valentinovo

Što vas čeka u ljubavi ove godine, doznajte u knjižici koju 13. veljače poklanjamo uz 24sata. Osim što ćete saznati što vas sve očekuje, doznat ćete i kakve darove voli pojedini znak
Vidi originalni članak

Stiže nam dan kada slavimo ljubav, Valentinovo. Kažu da je to najbolji dan za početak, ali i rađanje nove ljubavi. Izlazak u kino, večera, prijateljsko druženje ili običan telefonski poziv su dovoljni za rasplamsavanje ljubavi.

Svaki znak voli i ljubi drukčije ili ima drukčija ljubavna očekivanja. Dok su jedni erotični i temperamentni (primjerice Ovnovi, Lavovi i Škorpioni) te lako osvajaju suprotni spol, drugi su sramežljiviji i oprezniji (Ribe, Bikovi i Rakovi). A što vas čeka u ljubavi ove godine, doznajte u knjižici koju 13. veljače poklanjamo uz 24sata. Osim što ćete saznati što vas sve očekuje na ljubavnom planu, doznat ćete i kakve darove voli pojedini znak. Kome ćete pokloniti knjigu, tko više voli parfeme, a tko tople dekice... Detaljno opisujemo na 24 stranice.

Osim toga, donosimo vam i pregled darova iz naših trgovina s kojima nećete pogriješiti. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Maximus_M 13.02.2020.

    darovat ću kitu cvijeća

  • Dalibor0704 12.02.2020.

    Najbolji poklon je na maloga staviti crvenu mašnicu i utetovirati srce. Ne važi za udovce. Mogli bi to Valentinovo i reklame za njega vratiti u USA, nije to naš praznik.

Komentiraj...
Vidi sve komentare