To je to što me zanima!

U crkvi snimili jezive krikove mrtve djece? 'Pustite me van!'

Velika Britanija: Odjekujuće lupanje i neidentificirani bljeskovi također su snimljeni kamerom unutar ruševina. Istraživači tvrde i kako je na njih tijekom boravka u građevini doletio kamen
Vidi originalni članak

Lovci na duhove snimili su jezive glasove u ukletoj crkvi u Wareu u Velikoj Britaniji koja je navodno izgrađena na neobilježenim grobovima djece koja su umrla u danima oko Božića, piše Mirror

Odjekujuće lupanje i neidentificirani bljeskovi također su snimljeni kamerom unutar ruševina. Istraživači tvrde i kako je na njih tijekom boravka u građevini doletio kamen.

Crkva Svete Marije i svetaca desetljećima je zanimljiva istraživačima paranormalnog jer je navodno izgrađena na terenu koji se koristio za sotonističke rituale, a na tom su mjestu, priča se, pokopana i djeca koja su umrla od smrzavanja. 

Tim lovaca na duhove iz Cambridgea crkvicu je pretraživao pomoću K2-metra, popularne sprave među istraživačima, koja ispituje elektromagnetne fluktuacije. Detektirali su ih u temeljima crkve izgrađene u 15. stoljeću.

Odjekuju i stravični krici koji zapomažu 'Pustite me van!'. 

Crkva je uništena 1853. godine no ostao je toranj u kojemu su i istraživači prije ovih otkrivali čudne stvari. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • tuna111 30.12.2017.

    Sta ne izadu kroz vrata.

  • angerfist_1 30.12.2017.

    Ovo je napravljeno za Just For Laughs haha

  • stjepan47 30.12.2017.

    Duhovi su stvarnost i istina.A ko nevjeruje u duhove , taj nevjeruje ni u boga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare