To je to što me zanima!

U Izraelu vidjeli sirenu u moru pri zalasku sunca

Navodno su sirenu vidjeli već 12 puta u Sredozemnom moru. Općina je ponudila milijun dolara onome tko dokaže njeno postojanje
Vidi originalni članak

U posljednjih nekoliko mjeseci Izraelci tvrde da su 12 puta vidjeli mitsko stvorenje sirenu u vodama Sredozemnog mora nedaleko grada Haife. Uprava općine dojave je shvatila ozbiljno i ponudila milijun dolara onome tko dokaže da žena-riba uistinu postoji u izraelskim vodama.
- Mnogi su nam rekli da su vidjeli sirenu, a ti ljudi nisu međusobno povezani. Kažu da je skače u vodu kao delfin, izvodi razne trikove i zatim nestane - rekao je glasnogovornik općine Nati Zilberman. Tamošnji mediji prenose kako su građani sirenu viđali samo pri zalasku sunca, a nakon što se vijest proširila, tisuće turista hrli na obalu s fotoaparatima. Čini se kako i općina vjeruje da sirena postoji jer je glasnogovornik odbacio ideju da je riječ samo o velikoj ribi ili delfinu.
- Kažu da ima žensku figuru, izgleda kao mlada djevojka - rekao je glasnogovornik i dodao da nije nužno da sirenu ulove, fotografija će biti dovoljna kao dokaz njenog postojanja.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • spider87 18.08.2009.

    ma ti židovi sam seru i izmišljaju bajke sad je sirena prije 50god je holokaust ko zna što če sve još zmislit

  • jelena 16.08.2009.

    Sirena, Gospa, Nessie, Yeti...

  • bbatinov 14.08.2009.

    Biznis,biznis, biznis...braćo hrvati vidite kako se od miša pravi slon, ili od sirene turizam...imamo mi \"sirena\" na bacanje ali mašta u hrvata je shebana računima, porezima, kamatama, minusima na tekućim računima..a ako bi koja \"sirena\" i iskočila brzo bi naša država našla načina da je zadavi čeličnom kuglom i lačugom od 100kg oko vrata....

Komentiraj...
Vidi sve komentare