To je to što me zanima!

U nagradnoj igri daju ženu iz Ukrajine, Ukrajinci uvrijeđeni

Radijska postaja pokrenula je nagradnu igru u kojoj natjecatelji mogu osvojiti put u Ukrajinu, džeparac i suprugu Ukrajinku. Ukrajinskoj manjini se to nikako ne sviđa
Vidi originalni članak

Novozelandska radijska postaja The Rock FM je pokrenula nagradnu igru u kojoj slušatelji mogu osvojiti 12-dnevno putovanje u Ukrajinu, džeparac i priliku da iz ukrajinskih agencija izaberu suprugu, piše Metro. Natjecatelji na internetskoj stranici radija samo trebaju ispuniti prijavu. No nagradna igra se nije svidjela ukrajinskim imigrantima koje je nagradna igra uvrijedila, piše NZ Herald

- Na ovaj način se Ukrajinu želi promovirati kao zemlju u koju se odlazi da bi 'pokupili' suprugu, što je jako uvredljivo - rekla je Nataliya Poshyvaylo-Towler, predsjednica zajednice Ukrajinaca na Novom Zelandu. 

Protiv nagradne igre pokrenuta je i kampanja na društvenoj mreži Facebook kojom protivnici traže da se igra obustavi. Prijave se primaju 28. veljače. 

- Pobjednik i žena koju izabere sami će odlučiti što dalje. Mogu se i ne moraju vjenčati. Mi nikoga na ništa ne tjeramo, sve je samo šala - rekao je direktor programa radija, Brad King. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare