To je to što me zanima!

Denis je zapjevao Ivoni ispod prozora: Doveo je i tamburaše

Razlog ovakvog prekrasnog iznenađenja ne mora biti nikakav poseban događaj već samo jedan obični radni dan i najljepša stvar u životu - ljubav, napisala je Ela Tandarić
Vidi originalni članak

Prekrasnu romantičnu scenu u srijedu je u središtu Osijeka mobitelom zabilježila i objavila na Facebook grupi "Osijek Osamdesetih" Ela Tandarić. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mladić Denis iz Pule, zapjevao je uz pratnju tamburaša pod prozorom zgrade u Blok centru svojoj djevojci Ivoni pjesmu "Ako te pitaju" od Petra Graše držeći buket ruža i uz poruku "VOLIM TE". 

- Pogledajmo svi i učimo od ovo dvoje mladih - Ivone i Denisa - što je ljubav i da razlog ovakvog prekrasnog iznenađenja ne mora biti nikakav poseban događaj (rođendan, zaruke, prosidba.....) već samo jedan obični radni dan i najljepša stvar u životu - LJUBAV - stoji u objavi Ele Tandarić ispod videa.

 

 

 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Idi na 24sata

Komentari 88

  • ivka75 08.05.2018.

    Ovi komentari govore sami za sebe,jer ih pisu ljudi koji nemaju pojma o zivotu i u zivotu cijene samo sebe a ispadaju glupi.

  • 04.05.2018.

    pokazao se javno, da se kasnije ne bi predomisli

  • 04.05.2018.

    Ma romanitičnoooo! Jedina zamjerka..mogao se Sirano, umjesto peseka primiti instrumenta ili barem zapjevati. Kad su već tu. Svejedno, bolje ovo već cajke iz obližnjih kafića i radia..;) A i po dB su ok..pretpostavljam..ne višeod 75..po danu dozvoljeno..čak i do 90 decibela ;D

Komentiraj...
Vidi sve komentare