To je to što me zanima!

U sobicu doveo obožavateljicu pa ju zasuo sa 70 tisuća kuna

Jedan od najpoznatijih i najomraženijih američkih komičara poznat pod nadimkom 'The Fat Jew' za sve je svoje obožavatelje organizirao izazov s bogatom nagradom
Vidi originalni članak

'The Fat Jew' pripada novoj generaciji američkih komičara. On je naime svoje ime i reputaciju sagradio isključivo na Instagramu gdje ga prati više od šest milijuna ljudi. Prije nekoliko mjeseci našao se na udaru kolega nakon što je utvrđeno da većinu svojeg materijala u biti uzima od drugih autora. 

No, njegov najnoviji izazov koji je organizirao za obožavatelje sigurno će mu barem malo učvrstiti poljuljanu reputaciju. Naime, on je na svojem Instagramu objavio kako će se u određeno vrijeme nalaziti u malom sobičku u Sohu u New Yorku. Na lice mjesta prva je došla jedna obožavateljica koja je radila vrlo blizu. 

Kada je ušla, The Fat Jew je bio vrlo kratak i jasan. Žena je mogla birati između dvije opcije - hoće li povući uže koje je visjelo sa stropa ili torbu koja je bila uz njega. 

Nasreću, ona je odlučila povući uže nakon čega je zatrpana novčanicama u vrijednosti od 10 tisuća američkih dolara. The Fat Jew joj je nakon toga dao torbu u koju je pokupila novac, a sretna mu je dobitnica uzbuđeno rekla kako će novac potrošiti kako bi sina mogla upisati u bolju, privatnu školu. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • kiefer 06.11.2015.

    SUPER!!!

  • mladić_zg 05.11.2015.

    trebalo je to skupiti i kralježnicu opteretiti..

  • kokaza5 05.11.2015.

    Prije da je primitivno , a ne genijalno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare