To je to što me zanima!

U švedskom skrivenom gradu živi 25.000 lezbijki?

Chacko Paul osnovala je u šumi bogata udovica koja je mrzila muškarce još 1820. godine. Ako se približe gradu, muškarci su u smrtnoj opasnosti
Vidi originalni članak

Vrata švedskoga grada u kojem živi 25.000 žena, a muškarcima je ulaz strogo zabranjen, čuvaju dvije naoružane žene. Grad Chacko Paul ima vlastitu žensku policiju koja je u stanju gotovo nasmrt pretući svakog muškarca koji kroči unutra. Grad u kojem se žene konačno okrenu homoseksualnosti jer ne mogu potisnuti seksualne nagone osnovala je, prema legendi, 1820. godine u šumi bogata udovica, koja je mrzila muškarce. Kineski mediji naširoko su se raspisali o gradu, za koji lokalni dužnosnici tvrde da ne postoji i da je samo mit.
- Nikad nisam čuo za takvo što, a da grad ima 25.000 stanovnika, jako bi ga teško bilo skrivati više od 150 godina. Bio bi jedan od većih u zemlji - kaže Claes Bertilson, glasnogovornik udruženja lokalnih i regionalnih vlasti. Iako Šveđani nemaju pojma o čemu pričaju, Kinezi su naveli mnogo detalja o gradu. U sredini je stari dvorac, a većina žena se bavi preradom drva. Oko struka nose remenje s alatom. Žene koje odluče napustiti grad smiju se vratiti samo nakon nekoliko obreda kojim ih se "očisti od utjecaja vanjskog svijeta kojim bi mogle poremetiti svijest ostalih žena u gradu".

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Keljo 10.10.2009.

    taj grad postoji, i neživi toliko žena nego triput manje, i znam di se nalazi

  • Q-bit 10.10.2009.

    a nitko do vas pametnih ne misli da je razmnozavanje prolem?

  • gaddy 09.10.2009.

    wtf?

Komentiraj...
Vidi sve komentare