To je to što me zanima!

U vrtu posadio egzotično bilje i preuredio ga u u tropsku šumu

Muškarac se iz razonode počeo baviti vrtlarstvom te je na kraju uspio uzgojiti pravu tropsku šumu usred Velike Britanije. Svoj vrt je Andrew otvorio i za javnost
Vidi originalni članak

Andrew Brogan (50) se preselio u Henstead iz Londona u Velikoj Britaniji prije 10 godina te je zaključio kako mu treba novi hobi. Počeo je saditi grmlje neobično za to područje u svom vrtu, a na kraju je od vrta napravio 'tropsku šumu u malom'. Tijekom vremena je zasadio u vrtu i rijetke egzotične biljke. Tijekom posljednjih deset godina Andrew je savršeno  uspio spojiti tako zahtjevan hobi i posao u osiguravajućoj kući. 

- Nemam iskustva s vrtlarstvom, ali sam s vremenom počeo sve više proučavati egzotične biljke. U vrt sam sve sam postavio i uspio sam napraviti pogodan teren u kojem takve bilje uspijevaju - rekao je Andrew. Dodaje kako su njegovi prijatelji bili malo iznenađeni nakon što se počeo baviti biljkama, ali im je kasnije to postalo normalno. 

Vrtlar je tijekom godina postao toliko opsjednut svojim hobijem da je na kraju otkupio i zemljište od susjeda kako bi sve mogao proširiti. Vrt je otvorio i za javnost, a jedan dio je sredio i u tajlandskom stilu. Ističe kako su mu u svemu pomogle i obilne kiše specifične za Veliku Britaniju, javlja Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • anchyzu 27.09.2011.

    lijepo

Komentiraj...
Vidi sve komentare