To je to što me zanima!

U zračnu luku došla u bikiniju da ne bi prolazila kroz skener

Putnici u zračnim lukama diljem SAD-a protive se skeniranju koji pokazuje sve. Kako bi doskočili neugodnoj kontroli neki su došli pripremljeni bikinijima i natpisima
Vidi originalni članak

Skupina Amerikanaca odlučila je preteći nova pravila Agencije za sigurnost putnika te se u zračnoj luci pojavila u donjem rublju, piše Daily Mail. Mlada putnica Corrine iznenadila je sigurnosne službe u losanđeleskoj zračnoj luci pojavivši se samo u crnom kaputu i bikiniju. 

- Svaki put kada prolazim kontrolu u zračnoj luci pomislim kako sam mogla doći i razodjevena jer ionako sve moram skidati sa sebe - kaže Corrine. 

Kaže kako ne želi prolaziti skener na kojemu djelatnici zračne luke vide apsolutno sve pa je u tu svrhu obukla bikini kako bi odmah mogli vidjeti sve što ih zanima. 

Sličnu ideju u djelo je sproveo i Jimmy u Salt Lake Cityju. Student je na YouTube učitao video na kojemu je ostao samo u kupaćim gaćama nakon što su ga u zračnoj luci potpuno ogolili. Spremno je dočekao skidanje pa je na leđima ispisao 'J...š Veliku sestru' aludirajući na reality show u kojemu kamere 24 sata na dan snimaju natjecatelje. 

- Želim najbolje iskoristiti nova pravila Službe za sigurnost. Neću dopustiti da me ponižavaju onoliko koliko bi htjeli - zaključio je Jimmy. 

Putnike je dodatno razljutila vijest o mogućem uvođenju skeniranja na željezničkim postajama i u lukama. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • zadar25god 25.11.2010.

    Komentar obrisan od strane administratora PITANJE ZA NOVINE 24 SATA? zasto cenzurirate tuđa mišljenja?hvalite se da ste novine broj 1 a svaki 3 tekst je obrisan?neću vas više čitati i na fejsbooku ću otvoriti grupu protiv vas i vaše cenzure. ŽELIM DA SE JAVNO ISPRIČATE SVOJIM ČITATELJIMA

  • danchi123 25.11.2010.

    ma dajte!!! želimo sigurnost, a ne bi htjeli da nas netko pregledava... mislim stvarno.... kad bi se našli u jednom od otetih aviona, pitali bi se zašto se putnike nije detaljno pregledalo! Postoje realni razlozi zašto se to radi... moramo li ih nabrajati???

  • ispravak_navoda 25.11.2010.

    pa kaj ga oni isto seru.... dam se kladit da dragi nam Jimmy i zgodna nam Carrie imaju gorih slika po fejsicu i bilo kojem drugoom kutku interneta nego kaj su im prekrsili prava sa skenerom. slike skenera nisu dostupne javnosti, dapace, nema slika sa skenera, jer se ne snimaju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare