To je to što me zanima!

Učinili su sve da svoje buduće supruge oduševe prosidbama

Neki će učiniti sve kako bi prosidbu učinili jedinstvenom. Maštovitim i romantičnim činovima ovi muškarci su postavili nove granice i oduševili svoje buduće supruge
Vidi originalni članak

Isaac Lamb zaprosio je svoju djevojku Amy Frankel 23. svibnja na možda najkreativniji način, a video prosidbe na YouTube-u su pogledali milijuni ljudi. U romantičnoj gesti na ulicama Portlanda Isaacu je pomoglo 60 članova obitelji i prijatelja, a svaki trenutak šestominutne prosidbe isplatio se kada je Amy rekla 'Da'.

Nekoliko desetaka prijatelja, stotine stranaca i 300 cvjetova bilo je dovoljno da se Teresa pristane udati za svog dečka Jacka iz Bostona. Dok je išla prema njemu, na ulici su je zaustavljali stranci i poklanjali joj cvijeće, a na kraju šetnje dočekao ju je Jack s pitanjem hoće li se udati za njega.

Josh se zbog svoje djevojke Brooke bacio sa zgrade. Iako je djevojku šokirao, ona je na kraju stavila prsten na ruku.

- Ako ste se odlučili zaprositi djevojku, napravite nešto što će vam oprostiti, ali što nikad neće zaboraviti, savjetuje Josh, a mi smo za vas izdvojili deset maštovitih prosidbi koje vam jednog dana možda posluže kao inspiracija.


Idi na 24sata

Komentari 3

  • TeaJakopanec 03.10.2012.

    predivno :)

  • Angelka 22.08.2012.

    Najzanimljivije je što je večinom na videima ovakvog tipa top komentar : Ne pokazujte ovo svojoj curi! Meni je najjači onaj šta se bacio sa zgrade haha :D

  • Markoo1995 22.08.2012.

    al bude grozno kad ti cura pobjegne a ti je prosiš na stadionu pred 30000 ljudi :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare