To je to što me zanima!

Udala se za samu sebe: 'Dosta mi je traženja, ovo je moj san'

Svadbu je platila oko 9.500 eura, a brak koji je sklopila nije zakonski valjan te se može 'razvesti' kad god poželi. Na solo medeni mjesec otputovala je u Egipat
Vidi originalni članak

Instruktorica fitnesa iz talijanske pokrajine Lombardije udala se nedavno za samu sebe nakon što je odustala od potrage za 'pravim' muškarcem i odlučila da je vrijeme da se skrasi.

Laura Mesi (40) oduvijek je sanjala o vjenčanju iz bajke pa si ga je i pruštila - svečana večera, bijela raskošna vjenčanica, djeveruše i vjenčani prsten. Jedino što nije bilo mladoženje.

- Prijateljima i obitelji rekla sam da ako do 40-e ne pronađem srodnu dušu, udat ću se sama za sebe. Ako ipak pronađem nekog s kime ću moći planirati budućnost, bit ću sretna, ali moja sreća ne ovisi o njemu. Ovo je moje vjenčanje iz snova, samo bez princa na bijelom konju - rekla je za La Repubblicu.

Nakon ceremonije u gradu Lissoniju pred svećenikom i 70-ak gostiju, Laura je razrezala svadbenu tortu i nazdravila šampanjcem.

Solo vjenčanje izazvalo je veliku pozornost na društvenim mrežama gdje je Laura podijelila 120 fotografija svojeg vjenčanja s porukom 'Voli sebe prije ikoga drugoga'. Svadbu je platila oko 9.500 eura, a brak koji je sklopila nije zakonski valjan te se može 'razvesti' kad god poželi. Kako bi sve bilo 'po pravilima', otišla je na medeni mjesec u Egipat - sama, naravno.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Mariana C 13.10.2017.

    Ova se udala sama za sebe i rekla zbogom zdravom razumu,na medeni mjesec slobodno može otići u ludnicu

  • 29.09.2017.

    ona voli samu sebe smijem se smiješ se a plakao bi

  • 29.09.2017.

    Bzvze, kao da je bit vjencanja obuc bijelu haljinu, razrezat tortu i otici na medeni mjesec...ako imas partnera kojeg volis svom dusom ( i tijelom :D), s kojim se zelis vezati u dobru i u zlu-do kraja zivota, sve ostalo je samo (nepotrebna) ceremonija. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare