To je to što me zanima!

Uhvatila ga u akciji s drugom, sjekirom mu 'servisirala' BMW

Mlada Austrijanka naručila je uništenje automobila kojeg je poklonila bivšem nakon što ga je zatekla s drugom ženom. Sve je pak prenosila lokalna radio stanica...
Vidi originalni članak

Caro Vogel (25) iz Austrije bila je toliko zaljubljena u svog momka da mu je odlučila pokloniti BMW . Međutim, nedugo nakon toga na stražnjem ga je sjedalu auta uhvatila s drugom djevojkom .

To je, naravno, označilo kraj njihove veze, no za Caru to nije bilo dovoljno. Odlučila je kontaktirati lokalnu radijsku postaju kako bi joj pomogli u osmišljavanju osvete . Ukratko - zajednički su došli na ideju da potpuno unište poklonjeni automobil što su i učinili i to uživo u eteru .

- Kupila sam mu auto za poklon, a onda sam ga uhvatila na stražnjem sjedalu s jeftinom dr****m. To je bilo jednostavno previše, objasnila je Caro slušateljima, prenosi Mirror .

BMW 3 mu je kupila kako bi lakše došao do posla i kako bi mogao putovati na razgovore za posao. Auto je potom uništio jedan od zaposlenika radija koji je to učinio čekićem, sjekirom i bejzbolskom palicom . Kao što možete vidjeti u videu, bio je vrlo temeljit .

- Sistematično su ga uništili. Bilo je zabavno i uopće ne žalim, objasnila je Caro. U vrijeme uništavanja automobila, ne vezu su dobili i njenog (sada) bivšeg momka Chrisa Rotha.

- Jeste li poludjeli? To je moj auto, vi idioti, vikao je Chris, no povratka više nije bilo.

Nažalost, nije jasno u čijem je vlasništu bio auto i je li ga Caro prepisala na Chrisa. Ako jest, onda ni njoj neće biti previše zabavno. Bez obzira na sve, Chrisu za kraj preporučujemo klasik Bijelog Dugmeta.

Idi na 24sata

Komentari 179

  • El Tractor 20.02.2015.

    Ja mislio neka starija žena pa zasipa mladića skupim darovima, kad ono cura od 25 godina...jao, jao

  • ivicamat 20.02.2015.

    Hoće li koja meni kupiti auto i neće imati razloga da ga razbija.....................

  • lady red 20.02.2015.

    bedastoća...ja bih ga uzela natrag prodala...zapravo meni ne bi palo na pamet da frajeru kupujem auto:)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare