To je to što me zanima!

'Uhvatio' ih u muzeju: Tvrdi da su na ovoj fotografiji - duhovi!

Posjetitelj muzeja Ulster Folk and Transport snimio je stravičnu fotografiju tijekom razgledavanja. Čini se da su u izloženom starinskom vlaku sjedila dva - duha. Fotografiju je objavio na Facebooku...
Vidi originalni članak

Jonathan Hanna iz Sjeverne Irske bio je u posjetu muzeju Ulster Folk and Transport Museum, nedaleko od Belfasta. Fotografirao je unutrašnjost staromodnog vlaka, a kad je pogledao fotografije iznenadili su ga - duhovi.

Naime, na fotografiji se vidi duh koji gleda u objektiv kamere, a nasuprot njega su noge drugog duha. Hanna je fotku snimio na samu Noć vještica...

- Na dan kad se obilježava Noć vještica fotografirao sam vlak u našem muzeju i napravio kompilaciju fotografija. Tek kad sam došao doma sam detaljnije proučio fotografije i zanijemio od šoka, rekao je 45-godišnji Hanna, koji inače živi u gradu Bangoru na samom istoku zemlje.

No, nije to bila jedina neobična fotografija snimljena te večeri. Naime, u muzeju Crumlin Road Gaol snimljen je još jedan navodni duh kojem se na fotografiji vide oči, nos i usta.

Procijenite sami...

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 07.11.2017.

    Ne

  • dostdobar 07.11.2017.

    Pala posjecenost muzeju

  • 07.11.2017.

    da i pojave se baš dok netko slika...

Komentiraj...
Vidi sve komentare