To je to što me zanima!

Uključi se i osvoji novo 'retro' izdanje PlayStation 4 konzole!

Ekskluzivna PS4 konzola izdana povodom 20. obljetnice PlayStationa, u svijetu je dostupna u samo 12.300 primjeraka, a mi vam darujemo jednu od njih!
Vidi originalni članak

Već znate da najnovije gadgete prvo možete osvojiti na 24sata.hr, a ako vas sreća ne posluži, tek onda krenuti u kupovinu. Tako je i ovoga puta!

Uključi se stoga u naš nagradni natječaj popunjavanjem obrasca na dnu članka i osvoji fantastičnu PlayStation 4 konzolu izrađenu u retro stilu poput originalne, prve, konzole. Za sudjelovanje je potrebno upisati svoje podatke kako bismo vas mogli kontaktirati u slučaju dobitka te napisati maksimalno pet riječi koje te vežu uz tvoj prvi doživljaj PlayStationa, bilo da ga imaš ili želiš imati.

Prijaviti se možeš samo jednom s jedne mail adrese do 29. prosinca 2014. u 10 sati, nakon čega će žiri sastavljen od distributera PlayStationa i 24sata odabrati najkreativnijeg dobitnika. Njegovo ime ćemo objaviti najkasnije 30. prosinca tijekom dana u podrubrici Nagradne igre.

PlayStation slavi 20. rođendan

Izdana u znak zahvalnosti za podršku svim vjernim fanovima i poslovnim partnerima PlayStationa, ova konzola će sve oduševiti svojim jedinstvenim dizajnom i retro stilom koji podsjeća na izvorni model PlayStationa.

Riječ je o specijalnom izdanju koje je ograničeno na 12 300 primjeraka u cijelom svijetu, tako da će samo rijetki sretnici imati priliku zaigrati na ovoj neponovljivoj konzoli. Jedinstvenog dizajna, u izvornoj „Original Gray“  sivoj boji i retro stilu, ovaj je model inspiriran originalnim PlayStation izdanjem te zajedno s pripadajućim dodacima dolazi zapakiran u obljetničkoj kutiji.

Ekskluzivno izdanje PS4 nostalgijom će ispuniti najvjernije fanove, dok će novije generacije imati priliku upoznati isti doživljaj koji je pružala i izvorna konzola. Vrhunske performanse i pažljivo osmišljeni detalji korisnicima diljem svijeta pružaju revolucionarni doživljaj igranja.

Prijavom prihvaćaš pravila sudjelovanja.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • DominikČunović 27.12.2014.

    Nikad nisam dobio ali ću nastaviti igrati , jer nikad ne znaš.I nagradne igre su super.Bilo bi super ako ga dobijem. Igrao bih sa frendom GTA 5. Samo nastavite tako .

  • zdela3 24.12.2014.

    vaaaauuuu- mrak ako ga osvojim sin i ja imat ćemo kaj delati ...

  • Garavi_MAX 23.12.2014.

    Pa da mi Mondo i ostali zatrpaju mail sa svojim ponudama, ovaj puta ne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare