To je to što me zanima!

Uključite se i osvojite igračku za dijete: Psića Sveznalicu!

Koja je najdraža igračka vašeg djeteta? Tri odgovora portal Klokanica.hr nagrađuje Fisher-Price psićem iz linije Sveznalica, a čak deset odgovora sa plastificiranim podbradnikom
Vidi originalni članak

Vaši mališani sigurno imaju omiljenu igračku od koje se ne odvajaju, stoga nam na portalu Klokanica.hr napišite koja je to i osvojite Psića Sveznalicu kojeg klinci obožavaju! Odgovor  napišite u raspravi ispod članka na portalu Klokanica.hr od utorka 10. prosinca do ponedjeljka 16. prosinca, jer tri odgovora nagradit ćemo Fisher-Price psićem iz linije Sveznalica, a deset odgovora Fisher-Price plastificiranim podbradnikom!

Uključite se ovdje. Sretno svima!

Igračke koje potiču razvoj

Fisher-Price stvara igračke koje donose učenje i smijeh. Zato što je igra život! To je pozitivna i kreativna strana svega. Igra je vrlo bitna za psiho-emocionalni razvoj ljudskog bića od samog početka života! Beba treba iskusiti sve… Znatiželju, otkrivanje, dijeljenje, razočaranja kada pogriješi i bezbroj ponavljanja! Sposobnost učenja kod djece započinje s navršenih šest mjeseci stoga je linija igračaka Učenje i smijeh odnosno linija Sveznalica namijenjena djeci od šest mjeseci starosti i starijoj jer te igračke potiču učenje kroz svakodnevnu zabavu i igru. Neka vaši mališani kroz igru uče brojeve, slova, dijelove tijela, prve riječi, geometrijske oblike i druga osnovnih znanja.

Uključite se odgovorom na pitanje 'Koja je najdraža igračka vašeg djeteta?' i razveselite vaše mališane!

Idi na 24sata

Komentari 11

  • AminaHalilović 11.12.2013.

    Također se uključujem u igru :) Mislim da nije bitno koja je to igračka ,svakoj bebi je zanimljiv šaren svijet boja . Najdraža igračka : neka odgovor budu ledo kockice .

  • marijaterezija2 11.12.2013.

    To bi onda poklonila susjedi jako je "pametna " vrijedna savršena ništa joj nije teško, beba super pametna malo da ne čita sa 4 mjeseca uključujem se u igru. Hvala na savjetu)))

  • ludi_kurac 10.12.2013.

    Cuvajte se psica sveznalice. Kad pocne mljeti u 3 ujutro "budi mi prijatelj" dodje mi da ga bacim kroz prozor ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare