To je to što me zanima!

'Ukrali' su nam recept: I Škoti imaju svoj - 'lički hamburger'

Anonimni je putnik na aerodromu u Edinburgu naručio sendvič, a poslužena mu je iznimno ozbiljna konkurencija našem 'ličkom hamburgeru' s Plitvičkih jezera...
Vidi originalni članak

Baš kao i popularni 'lički hamburger' s Plitvica, tako je i ovaj jadni izgovor za sendvič obišao cijelo Ujedinjeno Kraljevstvo, a onda i svijet. Nakon što mu je poslužen u popularnom lancu kafića u zračnoj luci u Edinburgu, nezadovoljni je kupac fotografiju sendviča objavio na Redditu i nova 'zvijezda' gableca je rođena. 

Iako je sendvič platio više od 30 kuna, kupac je dobio dvije omanje šnite kruha sa sramotnom količinom šunke i jaja

- Povrat novca nisam tražio jer sam pomislio kako se radi o precijenjenom sr***u s aerodroma, napisao je korisnik Reddita pod nadimkom 'Spambox'. 

- Ne samo da sam sendvič čekao 15 minuta, nego su i stolovi izgledali kao da ih nitko nije obrisao tjednima, napisao je. Ispod fotografije peciva s malo šunke i jaja javili su se i drugi komentatori koji su naveli svoja brojna negativna iskustva s brojnih svjetskih aerodroma. 

Nakon što se neslavni sendvič proširio internetom i medijima općenito, oglasio se i glasnogovornik zračne luke. 

- Sa svojim dobavljačima usko surađujemo kako bi putnicima omogućili najbolju moguću hranu i uslugu. Nažalost, u ovoj smo situaciji pali nisko ispod bilo kakvih kriterija i na tome se ispričavamo. Ovo nije primjerena usluga te će slučaj biti istražen, izjavio je glasnogovornik. 

A taman smo pomislili kako Plitvička jezera svojim turistima nude jedinstveno iskustvo, specijalitet kakav se ne viđa i kuša svaki dan...

Idi na 24sata

Komentari 67

  • Patrick 08.07.2015.

    E ovaj bi platio i 70kn.

  • nikluk20 06.07.2015.

    ovaj lički hamburger izgleda ko večera sa pet slijedova za ovaj jad....

  • blonde 05.07.2015.

    hahaha, kako izgelda, nismo jedini...

Komentiraj...
Vidi sve komentare