To je to što me zanima!

Ulovljen Bigfoot? Lovac snimio čudnu životinju

Vlasti u Pennsylvaniji pregledale su snimku i tvrde da se radi samo o običnom šumskom medvjedu s teškim kožnim oboljenjem
Vidi originalni članak

Amerikanac Rick Jacobs noću je snimao medvjede i jelene u Nacionalnoj šumi u Pennsylvaniji. Kameru koja se automatski uključuje za snimanje pričvrstio je na stablu sjeveroistočno od grada Pittsburga. Osim šumskih medvjeda, kamera je snimila i čudnu, veliku dlakavu životinju.
Uvjeren da je snimio Bigfoota (Sasquatcha), legendarno biće velikih stopala čiji je srodnik i Yeti, snimke životinje objavio je na web stranici Organizacije za istraživanje Bigfoota. Članovi te organizacije složili su se da snimka prikazuje upravo Bigfoota. Vijest su objavile sve svjetske agencije.
- Uvjereni smo da je riječ o mladunčetu Sasquatcha, tj. Bigfoota - objasnio je Paul Majeta, član Organizacije. Kako bi životinju zaštitili od hordi znatiželjnika, nisu objavili točnu lokaciju na kojoj su snimke snimljene.
Strahuju da bi ga veliki broj ljudi koji se nadaju vidjeti mistično stvorenje zapravo mogao uplašiti i otjerati daleko u divljinu. Vlasti u Pennsylvaniji također su pregledale snimku. Tvrde da je riječ o običnom medvjedu s teškim kožnim oboljenjem.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • armagedon6 09.11.2007.

    to može biti sve i svašta ali medvjed nikako ti biseri bi trebali otić kod doktora WTF

  • sined 01.11.2007.

    kaj nebi bigfoot trebal imati velika stopala, pa zato je tak i nazvan,kaj ne

  • Helena_Zg 01.11.2007.

    KOJI DEBILI MOGU REĆI DA JE OVO MEDVJED!!!?? PA ŠTA OVO LIČI NA NJEGAAAA!??MEDVJED NEMA TAKVE NOGE I RUKE!!koji bolesnici...!!i oni su neki stručnjaci i ko ti zna što ne.ma fuck off!

Komentiraj...
Vidi sve komentare