To je to što me zanima!

Umjesto kazahstanske himne pustili parodiju iz filma Borat

Iako je morala slušati o tome kako su njene sunarodnjakinje najčišće prostituke u regiji, ali i o penisu 'dragog vođe', osvajačica zlatnoga odličja ostala je mirno stajati
Vidi originalni članak

Organizatori Grand Prix turnira u streljaštvu na kojem se u Kuvajtu natječu sportaši iz cijelog svijeta učinili su nevjerojatan propust.

Naime, umjesto prave kazahstanske himne 'Moj Kazahstan', napisane 1956. godine i koja je u uporabi od 2006., prilikom proglašenja pobjednika jedne od disciplina uspjeli su pustiti pjesmu naziva - 'Oh, Kazakhstan'. 

Na njihovu  žalost pustili su parodiju na nacionalnu pjesmu te države, čiji je autor Sasha Baron Cohen i koju možemo čuti kao naslovnu temu u filmu 'Borat'. 

Tako je osvajačica zlatnog odličja bila prisiljena slušati o tome kako su kazahstanske prostitutke najčišće u regiji, o penisu državnog vođe i mržnji prema Uzbekistancima.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • gogozg 24.03.2012.

    ovo nemoze nikak bit namjesteno jel da? u kaj i vi sve povjerujete...

  • SASHA_2 23.03.2012.

    tacno se po njoj vidi da gori od muke...zao mi je djevojke...

  • mido91gunit50 23.03.2012.

    svako njoj cast pobjedila ih je jos im je pokazala svoj ponos te da je mnogo kulturnija od njih...sramota ovakve stvari da se "slucajno" desavaju ovo je ponizavanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare