To je to što me zanima!

Umro, oživio i onda ipak umro: 'Djeca su ga vratila iz mrtvih'

Srbija: U četvrtak popodne mu je pozlilo zbog čega je došla hitna pomoć koja je konstatirala smrt. Obitelj je nazvala rodbinu i prijatelje, no tad je on čudom oživio. U ponedjeljak je ipak umro
Vidi originalni članak

Na lokalnom groblju u selu blizu Čačka u utorak je sahranjen umirovljenik Predrag Gostiljac, koji je umro u četvrtak navečer pa oživio, a zatim u ponedjeljak po drugi put preminuo u bolnici.

Cijelo selo ispratilo je pokojnika, a njegovo vraćanje u život objasnili su jakom željom Predraga da opet vidi svoju djecu.

- Jako je volio sina i kćer. pa ga je želja da ih vidi još jednom vratila iz mrtvih. Bio je pošten i dobar, kakvi se rijetko rađaju - izjavili su mještani za Srbija danas.

Sin: Cijeli život je posvetio meni i sestri

- Vidite koliko je ljudi ovdje. Nitko vam neće reći ni jednu ružnu riječ o njemu. Sestra i ja rano smo ostali bez majke i on je cijeli svoj život posvetio nama. Nije se htio ponovno ni oženiti zbog nas. Sad kad sam ostao bez njega, ostao sam sam na svijetu - rekao je sin Milan.

Nikome nije jasno kako je mogao umrijeti dva puta

Ni njemu ni ostalim članovima obitelji nije jasno što se dogodilo i kako je Predrag mogao umrijeti dva puta.

Predragu je pozlilo u četvrtak navečer u njegovoj kući. Hitna pomoć je došla po njega i doktor je konstatirao smrt. Kada su otišli, obitelj je počela nazivati rodbinu i prijatelje no Predrag je tad oživio. Odveden je u bolnicu gdje je u ponedjeljak ujutro ipak preminuo.

Fotografija: ilustracija

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Rusulica 01.02.2018.

    Tko ce ga znat je li to istina.Znanstvenici su ionako dokazali da mozak radi jos par sati nakon sta srce stane.

  • audi 2.0 01.02.2018.

    Ako je zivnuo to znaci da nije umro ! A sad ako ne zivne onda je fakat umro ;) pozz

  • naomi-1 01.02.2018.

    Sreća za obitelj,što bi tek bilo da nije umro

Komentiraj...
Vidi sve komentare