To je to što me zanima!

Unajmili 'ukletu' kuću: Izdržali su tjedan dana s duhovima

Zaručnici ističu kako su im duhovi razbacivali stvari po kući te su čuli korake iz podruma. Tvrde da je kuća ukleta te da su ih duhovi prestravili. Tuže vlasnika kuće
Vidi originalni članak

Josue Chinchilla i Michele Callan u unajmljenoj kući u Toms Riveru u SAD-u izdržali samo tjedan dana prije nego su odlučili pobjeći glavom bez obzira. Istaknuli su kako su odmah nakon useljenja primijetili da je atmosfera u kući neobična, a u sljedećih nekoliko dana preživjeli su pravi horor.

Kažu da su brzo shvatili kako kuću dijele s nadnaravnim stvorenjima. Bljeskanje svjetla, prijeteći glasovi i vrata koja svako malo udaraju bez ikakvog povoda prestravili su muškarca i ženu. Istaknuli su i kako su svaki put po povratku kući pronašli ručnike i odjeću razbacanu svugdje.

Glasovi koji su im se javljali uglavnom su govorili "Izgori!", a osim toga su čuli i korake koji dolaze iz podruma. Prekipjelo im je nakon što su jedne večeri gledali televiziju u sobi te su čuli kuckanje po policama, a nakon svega im je plahta samo odletjela s kreveta. Toliko su se prestrašili da su iz kuće odmah pokupili dvoje djece te su s njima otišli prespavati u obližnjem hotelu. Od 13. ožujka žive u hotelu, jer ih je strah vratiti se u kuću.

Par je odlučio tužiti vlasnika kuće Richarda Lopeza zbog toga jer je kuća koju im je iznajmio  progonjena. Žele da im vrati i 12.600 kuna koje su uplatili za osiguranje kuće. Ipak, Lopez smatra kako je par sve izmislio. Kaže da je iznajmljuje posljednjih 10 godina te da mu se nitko nije žalio na duhove, javlja Daily Mail.

- Mislim da žena ne može plaćati stanarinu, jer je samohrana majka, a s njom živi i njen zaručnik. Čini se da je samo htjela pokazati ocu svoje djece kako si može prištiti udoban dom - zaključio je Lopez.

Par se obratio i udruzi koja se bavi paranormalnom aktivnošću te su po cijeloj kući postavili nadzorne kamere. Istaknuli su kako su pregledali snimljeni materijal te su se šokirali, jer je to prvi put da su otkrili konkretne dokaze o duhovima. Muškarac i žena koji su kuću unajmili zaključili su kako se neće vratiti u kuću.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • TZAMETI 23.04.2012.

    Ma kakvi duhovi,to su se oni napušili marihuane pa su halucinirali

  • SASHA_2 22.04.2012.

    i sta se svasta izdesavalo a oni nista nisu pokusali da snime?e jesu smotani i kukavice!

  • mesoterija_1 21.04.2012.

    ja mislim da je ipak stvar u kešu

Komentiraj...
Vidi sve komentare