To je to što me zanima!

Unatoč ozljedi rasplesana je baka (80) izborila veliko finale

Paddy Jones (80) i njezin dvostruko mlađi plesni partner Nico Espinoza zaplesat će i u finalu showa Britanija ima talent. Par je u subotu ponovo zadivio gledatelje i žiri
Vidi originalni članak

Premda se uoči nastupa činilo da Paddy Jones (80) i njezin dvostruko mlađi plesni partner Nico Espinoza neće u subotu vidjeti polufinale showa Britanija ima talent jer je Jones tijekom probi ozlijedila rebro, gledatelji i žiri ipak nisu ostali uskraćeni za ljepote salse u njihovoj izvedbi.

Naime, liječnici su Jones u posljednji trenutak dali zeleno svjetlo da izađe na podij, a što su partneri iskoristili na najbolji mogući način. 

Dvominutnom su točkom ponovo podignuli prisutne na noge te se plasirali u veliko finale u kojem pobjednika ili pobjednike čeka nagrada od 250.000 funti (2,33 milijuna kuna).

Podsjetimo, Paddy Jones i Nico Espinosa već su jedanput osvojili glavnu nagradu u iznosu od 100.000 eura u showu Tú Sí Que Vales (2009.), te neće začuditi ukoliko trijumfiraju ponovo jer im publika naprosto ne može odoljeti.

Potvrda tome je i članak na portalu 24sata u kojemu smo po prvi put predstavili ovaj neobičan par, te koji je u tri dana skupio nevjerojatnih 66 tisuća 'lajkova'!

Idi na 24sata

Komentari 37

  • prosvijetljena 07.06.2014.

    Ah, da mi je ostarjeti dostojanstveno ....a ako već plešem da se zadržim na tangu u nekoj dugoj, elegantnoj haljini s gospodinom moje dobi...

  • vlastpri 03.06.2014.

    carica, super je :)

  • BOROVINA 03.06.2014.

    Fenomenalnooooooooooooooo! Svaka čast! Klanjam se bakici do poda!

Komentiraj...
Vidi sve komentare