To je to što me zanima!

Upoznao ju i oženili se za 17 sati, a doma ima drugu

Laura Paton iz Velike Britanije ispričala je kako se šokirala nakon što je pročitala novine te vidjela da se njen dečko oženio na odmoru u Vegasu
Vidi originalni članak

Nick Bond (30) oženio je Alex Gabrielson (23) samo nekoliko sati nakon što su se upoznali, a navodno ga je kod kuće čekala cura. Britanac i Amerikanka su se upoznali u Las Vegasu te nakon 17 sati veze odjurili u kapelicu. Laura Paton (23) iz Velike Britanije ispričala je da se šokirala nakon što je pročitala novine i vidjela kako se njen dečko oženio za curu koju jedva poznaje.
- Bilo mi je zlo. Nije ni čudo što je jedva spomenuo taj odmor - rekla je Laura. Dodala je kako se tijekom njegova puta u Las Vegas često čula s njim te joj je on rekao i da mu nedostaje. Laura je i na Facebooku primijetila slike vjenčanja. Nickov prijatelj je rekao kako je mladoženja s Laurom bio nekoliko puta na spoju, ali nisu bili par. Nick negira da ima curu. Sa svojom novom suprugom se svakodnevno čuje telefonom iako je on u Velikoj Britaniji, a ona u SAD-u. Alex je ispričala za Daily Mail kako se osjeća kao da je u bajci.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • opera 04.05.2010.

    a di su oni komentari od jucer dok su neki od vas tvrdili da je to prava ljubav i da je bolje da su se tako naglo vjencali nego da su bili dugo u vezi!

  • ecolozzi 04.05.2010.

    Iaaa,iaa,njak,njaaaaaaaaa,rzsss netko je ispao magare.

  • Keljo 04.05.2010.

    Ovo ko onaj film \"Mamurluk\" tip isto ima doma curu/ženu i oženi drugu isto u vegasu isto tak u roku par sati

Komentiraj...
Vidi sve komentare