To je to što me zanima!

Urnebesna snimka iz Splita: 'Što je ovo?! Zeleni Opel? Grane su virile svuda, vozio je centrom'

Muškarac je pronašao rješenje za svoj problem, sve grane kojih se trebao riješiti iz dvorišta je ugurao u svoj auto, malu Opel Corsu. Vozio se izvan centra Splita kako bi to negdje izbacio...
Vidi originalni članak

Ulovio sam ga kod Kauflanda u centru. Taman je izašao ispred mene, cijeli gepek i krov su mu puni grmlja, ispričao nam je čitatelj. 

POGLEDAJTE VIDEO: Zeleni Opel

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Snimio je čitatelj Opel Corsu punu zelenila u centru Splita u četvrtak prijepodne.

Gdje je vozio svo to zelenilo nije poznato, ali u centru grada ga nigdje nije mogao izbaciti pa je vjerojatno išao van grada. Čitatelj koji ga je snimio nije se mogao začuditi 'zelenom' Opelu.

- U centru nema kanti ni mjesta gdje bi tako nešto izbacili. Vidio sam ga samo sa strane u retrovizor, ostalo se ništa ne vidi jer svugdje vire grane - dodao je čitatelj. 

Vozili su se skupa par kilometara prema Solinu, dok čitatelj nije otišao na svoju stranu, a čovjek s grmljem na svoju.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • sanja985 20.05.2022.

    pametnije pitanje od di je policija je di su nestale sve moguce kante za smece kao i zeleni otoci koju su tek nedavno i postavljeni

  • kuku meni73 19.05.2022.

    Osoba koja je ovo snimala nije poslala snimku policiji da netko ugrožava sigurnost u prometu nego novinarima. Znamo za sve probleme osim svojih i uviđamo sve greške osim vlastitih. Previše je zabadanja nosa u tuđe živote.

  • HDZ n1 19.05.2022.

    Legenda!🇭🇷

Komentiraj...
Vidi sve komentare