To je to što me zanima!

Urnebesno: Dvogodišnjaci su 'pobjegli' iz kreveta i 'partijali'

Dvogodišnji blizanci sniimljeni su u svojim cjelonoćnim ekshibicijama, a položajima u kojima izgledaju kao da vode dubokoumne razgovore nasmijali su čitav svijet
Vidi originalni članak

Dvogodišnji Andrew i Ryan u najmanju su ruku živahna braća blizanci. Ono što izvode kada ih roditelji stave na spavanje svakoga nasmije. Osim roditelje koji po nekoliko puta ustaju usred noći kako bi ih vratili u krevet. 

Njihov otac Johnatan na internet je stavio snimku samo jedne noći u kojoj braća izvode svakojake ekshibicije. Skakali su po jastucima, sve isprevrtali pa vraćali nazad, a kad bi se umorili sjeli bi i razgovarali o onom o čemu samo dvogodišnji blizanci mogu razgovarati. 

Tek nakon tri intervencije roditelja, braća su sjela još jednom popričati i očito donijela odluku da je vrijeme za spavanje. 

Snimka je obišla i nasmijala svijet, a blizancima ovo nije prvi put da rade ovakav kaos. Najesen prošle godine otac je također podijelio video u kojem su čitavu noć iz jastuka vadili vunu. Živahnoj braći očito nikad nije dosadno, pogotovo ne po noći.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Mél.C.B.🌼 20.03.2017.

    Ajmeeeeeee sta su smisni!!! :)))

  • 20.03.2017.

    Ajooooji šta rade mali bebani! :-D preslatki su!😁

  • 20.03.2017.

    mali partijaneri

Komentiraj...
Vidi sve komentare