To je to što me zanima!

Usnulog i pijanog ga stavili na vlak skupa s kaučom

Nestašna grupica Nijemaca kupila je kartu i za svog prijatelja i njegov krevet. Zbunjenog mladića probudila je policija šest kilometara dalje
Vidi originalni članak

Zbunjenog Gerla Kittlera (25) na željezničkoj postaji probudila je njemačka policija s milijun pitanja u gradu Warngau. Gerl je ranije pripit zaspao na na tulumu nedaleko tog gradića, a njegovi prijatelji odgurali su ga skupa sa kaučom na željezničku postaju kilometar i po dalje od kuće u kojoj su tulumarili. Kupili su kartu i za njega i za kauč koji su na blagajni zaračunali pod 'bicikl'. Tek ga je šest kilometara dalje od polazišta probudila policija.
- Uvijek spavam kao beba, pa nisam ništa primjetio sve dok me policajci nisu probudili i tražili osobnu - priča mladić. Nakon toga je shvatio da nema novca, a baterija mobitela mu je prazna.
- Trčao sam natrag kući, ravno u krevet - kaže Gerle.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Tina1408 05.08.2009.

    Testirajte svoj IQ i time podržite Hrvatsku u takmičenju za "najpamteniju zemlju na svijetu" -------> http://hr.test-iq.com/#111706

  • Depressive_Džo 04.08.2009.

    u moru gluposti koji ljudi rade..ovo mi je predobro...hahahahahhaah pitam se sto bih ja pomislio da se probudim na kolodvoru:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare