To je to što me zanima!

Utakmica im je bila dosadna pa su se poseksali na stadionu

U 16. minuti jednom je paru utakmica postala dosadna pa su se odlučili zabaviti na svoj način. Djevojka i mladić skinuli su se i seksali pred šokiranim gledateljima
Vidi originalni članak

Utakmica između Hoffenheima i Bayerna privukla je na stadion 30.150 gledatelja i navijača, a završila je bez pogodaka. Već u 16. minuti jednom je paru na tribinama utakmica postala dosadna pa su se odlučili zabaviti na svoj način. Djevojka i mladić skinuli su hlače i seksali se pred šokiranim gledateljima.

- Mislio sam da ne vidim dobro. Nije ih bilo nimalo sram. Ljudi oko njih im očito nisu smetali - rekao je čitatelj Bilda koji je snimio fotografije. Dodao je kako su isto napravili i u poluvremenu. Tada su ih primijetili zaštitari i izveli ih van stadiona. Mogli bi dobiti prijavu zbog remećenja javnog reda i mira.


Idi na 24sata

Komentari 31

  • HoneyRyder 04.10.2011.

    al ovi su mi daleko najjači ;)))

  • MsHolyLemon 03.10.2011.

    ma zoki je vjerovatno sramezljiv momak koji voli posao obavit unutar cetiri zida,nemora znacit da se ne seksa -.-. ali svejedno seks na javnom mjestu među tolikom ruljom je degutantno i nekulturno.bas me zanima koliko vas bi ili je tako nesto napravilo..pritom ne mislim na seks u prirodi il tako nesto,dalje od okica javnosti,nego ovako da rulja gleda i snima.

  • Ivan1994 03.10.2011.

    Bosnia-80 lol u pravu si cisto zaleđe xDDD

Komentiraj...
Vidi sve komentare