To je to što me zanima!

Utučeni navijači Denvera tugu su svladavali - masturbirajući

Kada ti je teško u životu, a ti se za pomoć obrati doktorici Lisi Ann i njezinim seksi kolegicama. Tako su učinili i navijači Denvera, čija je momčad izgubila Super Bowl
Vidi originalni članak

Navijači Denver Broncosa, čija je momčad u nedjelju pretrpjela 43-8 poraz u finalu Super Bowla od Seattle Seahawksa, liječili su tugu masturbirajući, otkrili su čelnici popularne stranice PornHub.

Kako bi to i dokazali, objavili su statistiku na kojoj se vidi da je razočarana 'Bronco nacija' pohrlila na terapiju kod doktorice Lise Ann i kolegica, i to već na poluvremenu budući da su nakon dvije četvrtine Seahawksi imali 22-0 prednost.

- Početkom Super Bowla broj posjeta stranici je pao za 32%. Ljudi iz Denvera je bilo 51% manje nego inače, dok su oni iz Seattlea bili još zainteresiraniji za utakmicu, pa promet PornHuba srušili za 61%.

- Međutim, statistika je počela rasti tijekom poluvremena, a vrhunac je uslijedio po svršetku utakmice. S denverskih je adresa na stranicu stiglo čak 10,8% posjetitelja više nego u prosjeku, što jasno daje do znanje u čemu su potražili utjehu - otkrili su.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • strmi007 09.02.2014.

    Ipak je to Lisa

  • sljivovica_1 05.02.2014.

    Mmmmmmm Lisa Ann:)

  • prosvjetitelj 05.02.2014.

    preslatka je :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare